divendres, 6 de gener del 2017

Punta Sal

Hem dormit fins tard. La Núria i jo hem anat a esmorzar quasi a les 11h, després hem recollit les coses i les hem deixat a l'hostal. Hem tornat a venir a Máncora perquè volíem anar a la platja de Punta Sal, que diuen que és la més maca del nord de Perú, i dormir a Punta Sal és hiper car. Així que ens hem posat el bikini, hem pujat a una combi i hem anat cap allà! 
(Parèntesis: al preguntar a les combis per anar a Punta Sal, un senyor ens volia cobrar 40 soles!! Si Punta Sal està a 20min!! Chiclayo està a 6h i paguem 35 soles, aquest ens volia timar. Li hem dit que nanai del Paraguai, que som gringues però no tontes!).

Hem caminat 1km per una carretera desèrtica (paisatge totalment desert, sec i pelat a banda i banda) i hem arribat a la platja. Què voleu que us digui... RES de l'altre món. Tranquil·la i extensa, però les nostres platges són MOLT més maques!! 

Platja de Punta Sal
Platja de Punta Sal
Ens hem banyat un parell de cops i hem pres el sol. Feia núvol i m'he oblidat de posar-me crema (i mira que sempre li recordo jo a la Núria jejeje) i ara em piquen les cames que flipes, súper calentes... Aix. Aftersun, ven a miii!

Soy una chica Martí-ni jajaja
Ah! I mentre preniem el sol i comentavem lo morenes que estavem, se'ns ha acostat una dona que venia collarets i ens ha dit: "¡Blanquitas! ¿Queréis collares?"... A la vinyeta següent es veu millor la nostra reacció jajaja.


Hem tornat a Máncora a les 16h passades i hem dinat allà, uns tequeños i una mica de peix. Per la tarda hem tornat a passejar pel mercadillo, hem anat a La Pachamama -el nostre hostal de cap d'any- a prendre un suc i a robar wifi, i al vespre ens hem retrobat amb els nostres amics. A les 23:30h sortia el bus cap a Chiclayo: el bus més incòmode de la història perquè la palanca del meu seient no existia, i per tirar-me enrere havia de fer força amb el cos i amb els genolls. I així durant 6 hores! Vaya nit de merda...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada