dijous, 24 de novembre del 2016

Tornada a l'Escola!

Avui la Laura i jo hem tornat a l’escola! Però no com a alumnes, no, hem anat com a “profesionales de inglés”.  La professora dels nens de  5è i 6è de l’escola d’aquí al poble ens va demanar que anéssim a donar alguna classe de repàs de vocabulari en anglès, i aquí ens tenieu! La veritat és que ha anat molt bé. Estàvem una mica nervioses per si portàvem preparades coses massa bàsiques, però què va! Hem començat amb una presentació de noms i edats en anglès i aquí ja hem vist el nivell que tenien. Sort que no ens hem flipat! Com a cosa curiosa, ens han fet gràcia molts noms dels nens i nenes, son tant diferents als nostres! Us posem els seus noms  tal i com ells els escrivien: Maily, Anlly, Clinton, Hugo, Alexander, Carla, Karlita, Gerald, Luis Miguel, Katherine, Dially o Dilay (no me’n recordo) i Silma (o algo així). Hem tocat els números fins el 12 (twelve), els colors, i noms de varis animals. Però com que nosaltres som unes “profesionales” guais no els hi hem volgut fer la típica classe teòrica on tothom s’adorm, així que els li hem montat tot de jocs amb els quals hem pogut repassar-ho tot. Hem fet mímica, el penjat, córrer per la classe, hem imitat tots a la Laura cantant una cançó, etc. La veritat és que crec que s’ho han passat molt bé i que han après (que era l’objectiu). Imagineu-vos si els hi ha agradat que la professora ens ha dit que demà hi tornéssim amb més coses! Ah, i ens han aplaudit tots a l’acabar la classe! Jaja així que demà més! 

2 comentaris:

  1. Ei noies, ja sóc molt fan del bloc! A la barra lateral podríeu posar-hi l'eina amb l'opció de fer-te seguidor, enfi....sigui com sigui, GRAN PROPOSTA! Molts petons!

    ResponElimina
  2. Gràcies, tito Jaume!! :) El cap de setmana que ve quan tornem de la selva, ja miraré de posar-ho! També tenim moltes coses pendents d'explicar jeje. Una abraçada!!!!!

    ResponElimina