dimecres, 22 de febrer del 2017

Lima 1. Centre històric i Miraflores

Primer dia de turisteo per Lima!! 
Hem repetit una mica el que vaig fer el meu primer dia a Lima amb l'Oscar, a l'octubre. Abans de tot, però, hem anat a canviar diners, tot i que només hem canviat una mica perquè l'€ està molt baix... A veure si demà o demà passat puja...

Un cop ja teníem soles, hem anat a l'estació del Metropolitano i hem pujat en direcció al centre. Hem vist la plaza de San Martín, la plaza de Armas, la Catedral, la Casa de la Literatura... 

Plaza de San Martín
Plaza de Armas

Catedral de Lima
Casa de la Literatura
També hem visitat l'església de Santo Domingo -amb dos claustres molt bonics- i l'església de San Francisco -amb unes "catacumbes" plenes d'ossos humans (però molts molts, eh!! Mogollón de fèmurs, allà hi havia unes 20.000 persones sepultades!!!)-. 

Iglesia de Santo Domingo
Iglesia de Santo Domingo
Hem vist també les restes de l'antiga muralla colonial, i llavors ja hem anat cap a Miraflores en el Metro. Hem passejat pel malecón i he tornat a veure el Parque del Amor i el Parque de María Reiche, però aquest cop algunes figures tenien bombetes foses :( Però ha estat bé!! Passeig romàntic viendo el atardecer jejeje!

Muralla colonial y Cerro de San Cristóbal
La costa verde, Lima
El Parque del Amor
El Parque del Amor
Atardecer en Lima
Per tornar hem caminat una mica però al final hem acabat agafant un taxi, molt millor! Ah, i avui el Víctor ha provat: marcianito de maracuyá, papas a la huancaína, chicha morada, lomo saltado, arroz chaufa, jugo mixto, inca-kola i refresc de camu-camu i de papaya! Ha estat un bon primer dia! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada