dilluns, 27 de febrer del 2017

Pluja a Nazca!!!!!

Com que portavem un parell de dies llevant-nos d'hora, avui hem dormit fins les 8h. Hem esmorzat a l'habitació, hem recollit i a les 10h ja estavem en el bus cap a Nazca (durant el trajecte hem vist les línies de Palpa des del bus!!). Hem arribat en unes 3h i hem buscat l'hostal, que es veu simple però prou cèntric. Hem anat a dinar i hem comprat els tickets de bus per Arequipa per demà a la nit (són 9 hores...). 

Per la tarda hem visitat el museu didàctic Antonini, que té peces de la cultura Nazca. Just quan hem entrat, s'ha posat a ploure (i això que en aquesta ciutat NOMÉS plou 30 minuts cada dos anys!!!!!). El museu no està preparat per a la pluja i hi havia goteres a tot arreu, s'han fet unes piscines al terra que flipes! Com que plovia, ens han apagat la llum i hem hagut de seguir la visita il·luminant-nos amb la llinterna del mòbil, i mentre miràvem unes mòmies ha aparegut un gos negre gegant darrere nostre i ens hem emportat l'ensurt de les nostres vides! Jajaja, després ens feia gràcia, el gos ens anava seguint...

Ceràmica Nazca
Ceràmica Nazca
A més, l'aigua ha entrat dins d'algunes vitrines i els objectes s'estaven mullant, quin horror!!!! I els treballadors, en comptes de salvar-los súper ràpid, fregaven el terra... Estava més preocupada per les peces jo que ells! En definitiva, però, el museu no m'ha agradat massa. Tenia objectes de ceràmica molt macos i un jardí amb recreacions de tombes nasca, però els plafons informatius eren sumament llargs, plens de palla, i semblaven traduïts amb el Google translate. A saber quants anys tindria el museu, es veia tot força antic, res de modernitats... Ah! També hem vist algunes "cabezas trofeo", quin yuyu!!!

Restes d'aqueductes d'època Nazca, al jardí
Així ha quedat tot després de la pluja...
Al sortir, seguia la pluja i hem passat per l'hostal. Tot seguit hem anat a reservar els vols amb avioneta per demà (quins nervis!) i a mirar botiguetes. Fins demà! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada