dissabte, 17 de desembre del 2016

English teachers

Aquesta setmana hem anat a l’escola de dimarts a divendres, som unes currantas! Hem fet classe d’anglès a tots els cursos, bé, només hi ha tres classes: 1r-2n, 3r-4rt, i 5è-6è.  Hi ha hagut dies de tot, uns que han anat més bé i altres que no tant, uns que les profes s’han implicat i altres que s’han marxat i ens han deixat soles amb els nens les dues hores de classe.

Així doncs, dimarts vam fer classe amb els de 3r-4t. No coneixíem a tots els nens i a sobre la mestra va marxar, o sigui que bé, diguem que podria haver anat millor. Dimecres va ser el nostre primer dia amb els de 1r-2n. Són molt macos però tampoc vam sortir 100% satisfetes, havíem preparat algunes activitats sobre vocabulari que ells ja coneixien, però és que ens faltava informació!!!! Dijous i divendres ja va canviar la cosa, els dos dies vam sortir de l’escola súper contentes! Dijous altre cop vam fer classe amb els de 1r-2n, i havíem preparat una fitxa per repassar els colors, algunes cançons, i un joc de mímica sobre els estats d’ànim que els hi va molar molt!!! Vam triomfar! Fins i tot la profe s’apuntava coses a la seva llibreta!

Preparació de tot el material! A tope!
Weather and Moods
Colours, numbers & animals

I divendres... Divendres va ser el millor dia. Teníem classe a les 8h del matí amb els de 5è-6è, i estàvem a punt de sortir de casa quan va aparèixer una de les nenes per dir-nos que anéssim a les 9h, que havien d’assajar una coreografia o no sé què. Si ens ho haguessin dit el dia abans hauríem pogut dormir una hora més!!! Aix, pollito... Vam aprofitar per fer un segon esmorzar, i quan vam arribar estaven fent classe de matemàtiques. També va venir el Jordi, per fer-nos fotos, i el Shadow, però no el vam deixar entrar a classe! La mestra va marxar perquè tenia la “promoción de su nietecito”. Total, que ens vam quedar soles amb els nens. Però aquests ja els coneixíem, són uns amors, i la classe va anar súper bé!! Vam fer la cançó de Weather i vam treballar les fitxes en 3 equips, vam fer la cançó de Moods i vam jugar a mímica... Els nens estaven encantats. 

Així de maca va quedar la classe!
I a l’hora del pati, vam baixar amb ells i vam seguir jugant! Al joc de la “macedònia” i al mocador fent servir paraules en anglès, a fer nusos humans, a futbol... Va ser molt divertit! La Miss Núria anava en un equip –Manchester City- i jo en un altre –Barça!-, i em van deixar xutar un penal que vaig enviar als núvols, a lo Sergio Ramos jajaja però els nens contents de que l’hagués xutat jo (pobrets...). Es veu que va guanyar el meu equip, però quan jo ja no hi era! (normal...). Vam estar al pati de 10.30h a 12h! Després vam tornar a l’aula però no vam fer classe, sinó que vam parlar una mica de geografia (situar Espanya i Perú en un mapamundi), de què volien ser de grans, i vam deixar que ens preguntessin el que volguessin. Vam jugar a escacs amb l’Alexander, que és un nen molt intel·ligent, i ja al final ens vam fer algunes fotos tots junts. Són més macos aquests nens!!!!!

Els nostres nens de 5è-6è!
Selfieeee!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada