dijous, 1 de desembre del 2016

Compartint combi amb una cabra

La idea d’avui era anar als banys termals de Mendoza, però ens hem llevat tard, plovia, i a sobre ens hem assabentat que NO eren banys termals, sinó sulfurosos, a menys de 30ºC. O sigui que nanai del Paraguai. Després de consultar al José (senyor de l’hostal) per enèsim cop, hem decidit anar a passar el matí a Huancas, un poblet a 15 min de Chacha.

Vince, Lau i Núria a Huancas
Hem visitat tres botiguetes d’artesans –fan objectes de fang- i en una d’elles hem conegut a una nena molt simpàtica que s’ha enamorat de nosaltres i de la meva càmera i que ens volia fer fotos tota l’estona jaja, us adjunto algunes de mostra:




Després hem anat a veure el “Cañón de Sonche”, el principal atractiu turístic d’aquest poble. Molt maco!! Increïblement profund, crec que les fotos no li faran prou justícia, era preciós! Això sí, feia un aire!!! Molta rasca! Hem fet unes quantes fotos, però sortim molt despentinades (sobretot la Núria i la Vince, que jo portava el meu monyo jeje) i amb cara de fred.







En la combi de tornada m’he assegut al costat d’una senyora que portava una cabra!! Dins la combi!!!! Quina gràcia jaja, i m’ha dit que es deia Chivolito. Mai abans havia compartit una combi amb una cabra, Peru is different! Molt divertit!

Chivolitoooo
Hem dinat a Chacha, hem descansat una estona a l’hostal, i  per la tarda hem agafat un taxi i hem anat amb la Núria a veure un orquidiari als afores de la ciutat. Una PASSADA!!!! Ens ha rebut un vellet adorable (era casa seva) i ens ha ensenyat el seu viver amb totes les orquídies. Ens anava explicant quines espècies eren: Cattleya sp, Phragmipedium peruvianum, zapatitos de la reina (Phragmipedium caudatum), zapatitos del príncipe (Phragmipedium boissierianum), pendientes de la reina (Fuchsia hybrida), etc.; també ens deia quan s’obrien i el perquè dels noms (alguns molt explícits, mireu les fotos!). Era una passada de viver, semblava una mini selva! Amb el terra tot cobert de molses i falgueres, uau! Hem fet moltes fotos. També una passada de casa i de jardí, ens ha encantat! La Núria feia broma dient que aquest senyor seria algun capo de la màfia, que no podia ser que existís una casa tan xula a les afores de Chacha... Mmmm... Suspicious haha!

El viver, increïble!!
Zapatitos del príncipe (Phragmipedium boissierianum)


Zapatitos de la reina (Phragmipedium caudatum)
Cattleya sp
Pendientes de la reina (Fuchsia hybrida)
Aranyeteeees! No recordo l'espècie...
Phragmipedium peruvianum
Amb la Phragmipedium peruvianum
La casa i el jardí
Hem tornat caminant i ens hem fet fotos amb el cartell d’entrada a Chacha. També ens hem creuat amb dos nens molt monis dins d’un taxi (Key i Kevin), amb dues nenes que tenien un gosset preciós que es deia Molly, i amb unes senyores molt amables que rentaven roba: ens han preguntat com estàvem, d’on veníem, i que si necessitàvem qualsevol cosa elles vivien per allà. En aquest país la gent és súper acollidora!

Bienvenidooos!
La ciutat de Chachapoyas
Molly :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada